Virágzik a magzati testrész-biznisz

Figyelem, a bejegyzés egyes részei alkalmasak a nyugalom megzavarására! Kérlek, csak ennek tudatában olvasd tovább!

A magzati szervek kereskedelme csak az Egyesült Államokban sok millió dolláros üzlet. Az abortusz során keletkezett - ahogy egyesek nevezik - "szerves hulladékra", vagy "magzati szövetre" a kísérleti orvostudomány mellett a kozmetikai-, sőt az emberi fogyasztásra szánt élelmiszereket gyártó ipar is igényt tart. Pedig a magzati szervkereskedelem hivatalosan szigorúan tiltott Amerikában, most mégis azokat ítélte el a szövetségi bíróság, akik az egész rendszer működését leleplezték. Abortusz abszurd egy tótágasra állított világból.

Tombol a magzati holokauszt

A magzatelhajtás az emberi önkény leggonoszabb, legördögibb arca. A női egyenjogúság álcája mögé rejtve, a haladó nyugaton lassan egy évszázada ipari méretekben gyilkolják az egészséges embereket. A progresszív társadalmakban a nem kívánt várandósság ma már olyan, mint a nátha, ha "elkapja az ember", csak a megfelelő tablettát kell bevenni egy pohár vízzel és a probléma megoldva.

A világ abortusziparának "Coca-colája" a Planned Parenthood (tervezett szülővé válás) nevű egészségügyi szolgáltató hálózat. A liberális politikusok, hollywoodi színészek és neves popsztárok támogatását is élvező Planned Parenthood több, mint száz országban működtet magzati mészárszékeket.

A cég magáról azt hirdeti, hogy egészségügyi szolgáltatást nyújt a hölgyeknek, a profitérdekelt vállalkozás fő bevételi forrása azonban az abortusz. És - bármennyire is kegyetlenül hangzik - ahogy az állati húsiparban sincs hulladék, és a csirke, a disznó, a marha minden porcikáját hasznosítják, ma már a meggyilkolt magzatok szervei, testrészei sem a megsemmisítőbe kerülnek. Sőt,egyre nő irántuk a kereslet, amit a profitéhes halálgyárak igyekeznek kiszolgálni.

"A májra rohamosan nő a kereslet"

Az üzlet annak ellenére virágzik, hogy hivatalosan szigorúan tilos a magzati szervkereskedelem az USA-ban. Ráadásul az amerikai szövetségi bíróság most azokat bűntette meg, akik leleplezték, hogy működik az illegális magzati szervkereskedelem. Az elsőfokú döntés értelmében üzletrontás miatt kell kártérítést fizetnie a Center for Medical Progress nevű abortuszellenes társadalmi szervezetnek, mert még 2014-ben rejtett kamerával rögzítettek egy üzleti tárgyalást.

Az abortuszellenes szervezet aktivistája az egyik amerikai orvosi kutatóvállalat alkalmazottjának adta ki magát és így kért találkozót a Planned Parenthood illetékesétől. A tárgyaláson - amelyet titokban videóra vett - arról érdeklődött, lehetséges-e és ha igen, milyen feltételekkel vásárolhat abortuszból származó magzati testrészeket a Planned Parenthoodtól.

A 2014. július 25-én létrejött találkozón a Planned Parenthoodot Deborah Nucatola, a vállalat egyik vezető beosztású alkalmazottja képviselte. Az orvos végzettségű Nucatola, aki Los Angeles-ben maga is rendszeresen végez magzatelhajtást, részletesen beszélt arról, miként alakították át az abortuszok technológiai módszertanát, hogy a magzat minél több szerve épségben maradjon a beavatkozás végén.

Büszkén részletezte, hogy egyre nagyobb arányban képesek úgy elvégezni a magzatelhajtást, hogy utána sértetlenül férnek hozzá a magzat szívéhez, tüdejéhez, májához, vagy akár a szemeihez. "Ebben nagyon jók vagyunk, mert ma már ezektől a szervektől távolabbi részeket roncsoljuk. Ez azért is fontos, mert a májra például rohamosan nő a kereslet".

Nucatola elmondta, annak ellenére is így végzik ma már az abortuszok jelentős részét, hogy ez a fajta beavatkozás nagyobb kockázatot jelent az édesanya egészségére nézve. A beszélgetés során elhangzott az is, hogy van egy titkos árlista, amelyen konkrétan fel van tüntetve, mennyi pénzt kér a Planned Parenthood az elvégzett abortusz után épen maradt egyes magzati szervekért.

A találkozóról készült rejtett kamerás felvételt több részletben hozták nyilvánosságra a készítői. A Planned Parenthood ügyvédei természetesen azonnal pereltek, majd az eljárás során azzal érveltek, hogy a felvételek súlyosan meg vannak vágva és így más értelmet nyertek az ott elhangzottak. Továbbá azt állították, hogy a szerves hulladék elszállításának és megsemmisítésének költségeiről beszélt az illetékesük és nem a szervek továbbértékesítésére adott árajánlatot.

A szövetségi bíróság most első fokon a Planned Parenthoodnak adott igazat és másfél millió dollár kártérítés, plusz a további dollármilliókra rúgó ügyvédi költségek megfizetésére kötelezte a rejtett kamerás felvételt nyilvánosságra hozó abortuszellenes szervezetet hitelrontás címén.

Annak ellenére született ez a döntés, hogy a Planned Parenthood nemrég kiszivárgott, saját, belső könyvelési nyilvántartása szerint tényleg pénzért adja az épen maradt szerveket. A dokumentumból kiderül, hogy egy sejtszintű kutatással foglalkozó vállalat 55 dollárt fizetett "felhasználható" szervenként, és 10 dollárt a hozzá tartozó az édesanyák vércsoportjának adataiért, tehát nem a szerves hulladék elszállításáért. Megdöbbentő, hogy csak ez a cég alig három hónap alatt összesen több, mint 24 ezer dollárt fizetett a Planned Parenthoodnak ilyen jellegű szolgáltatásokért. Lehet osztani, hogy ez hány abortuszt jelent.

De vajon mire kellenek az abortált babák szervei, testrészei?

Ha ma egy amerikai átlagpolgár felteszi magának a kérdést, vajon vásárolt-e már valaha olyan terméket, amelyhez valamilyen módon felhasználták abortuszból származó babák szerveit, testrészeit, a kegyetlen válasz az lenne, hogy valószínűleg igen.

Mindenekelőtt a kísérleti orvostudomány egyes szereplői alkalmazzák előszeretettel meggyilkolt magzatok szerves szöveteit. Az USA-ban a reuma, cukorbetegség, a veseelégtelenség és számos más jellegű betegség kezelésére szolgáló gyógyszer fejlesztése során használtak abortált magzati szerveket.

Egyes védőoltások kifejlesztéséhez is rendszeresen alkalmaznak abortuszból származó a magzati maradványokat. Ráadásul az így felhasznált sejtmaradványok, DNS-töredékek adott esetben kimutathatók a forgalomba kerülő vakcinákban is. Ez tulajdonképpen benne maradt szennyezés, amit ki lehetne szűrni belőle, csakhogy ennek költsége van, ami nyilván a gyártó anyagi hasznát csökkentené.

Van olyan oltás, amelyben kétszer annyi volt a magzati sejtmaradvány, mint a hatóanyag. Egyesek szerint erre vezethetők vissza az oltások mellékhatásként esetlegesen kialakuló rendellenességek, de erre természetesen nincs bizonyíték.

Az érintett gyártók azzal érvelnek a magzati szövet felhasználása mellett, hogy ezekről a babákról az édesanyjuk úgyis lemondott és halálukban legalább más, beteg emberek életét "menthetik meg". Csakhogy ezeket a gyógyszereket elő lehet állítani, ki lehet kísérletezni egyéb úton is, például egerek segítségével, vagy akár felnőttekből kinyert őssejtek segítségével. Csakhogy magzati szövettel a folyamat jóval olcsóbb.

És ha költséghatékonyságról van szó, egyes élelmiszergyártók számára is az abortuszból származó magzati szövet a legoptimálisabb megoldás. A Children of God for Life (Isten gyermekei az élet pártján) nevű amerikai társadalmi szervezet összeszedte azokat az Amerikában kapható gyógyászati, kozmetikai és élelmiszeripari termékeket, amelyek kifejlesztéséhez, vagy gyártásához magzati szerveket is felhasználtak.

Ezek az élelmiszeripari termékek közvetlenül ugyan nem tartalmaznak abortált magzati maradványokat, ám a bennük található egyes alkotóelemeket abortált magzati szervek segítségével fejlesztették ki. Ilyenek elsősorban a különböző ízfokozók. Ezek esetében az egészségkárosító mellékhatásokat lehet más eljárásokhoz képest jóval olcsóbban és gyorsabban kikísérletezni például magzati szövetből előállított mesterséges ízlelőbimbók segítségével.

Az amerikai civil szervezet szerint ilyen módon születtek meg például népszerű leves porokban található ízfokozók, de üdítőitalokban, fagyasztott termékekben is megtalálhatók halott babák szerveinek felhasználásával kikísérletezett élelmiszeripari adalékanyagok.

Sajnos a kozmetikai ipar egy része is a születésnapjuk előtt megölt babákban látja az örök fiatalság forrását. Ma már fiatalító, bőrregeneráló krémek garmadánál használnak emberi magzatból kinyert sejteket is a gyártás során. Ezek közül nem egy konkrétan tartalmazhat abortált magzatból származó sejteket is. A Children of God For Life vizsgálatai szerint Amerikában forgalomban vannak olyan "bio-krémek", amelyekből utólag kimutatták, hogy 14 hetes korukban abortált fiú magzatokból származó sejteket tartalmaznak.

Abortuszipari beszállítók

Az abortusz és a rá épülő biznisz sajnos olyan iparág, amely csak most kezdhet felfutni igazán, a profitorientált versenypiacon ugyanis évről évre nő az igény az abortált magzati szervekre. A Nemzeti Egészségi Intézet számításai szerint Amerikában tavaly például 95 millió dollárt költöttek olyan humanizált egerek kitenyésztésére, amelyekhez abortált magzatokból vették az emberi szöveteket.

Ez az abortuszipar már nem a botmixerek világa, ez egy kifinomult halálgyár, amely számára bizony anyagi kockázatot jelent, ha valami miatt "leáll a termelés" és nem végeznek elegendő magzatelhajtást. Jól rávilágít erre a Planned Parenthood áprilisi kirohanása, miután a koronavírus világjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet következtében az amerikai Texas-ban hetekig csak az életmentő orvosi beavatkozásokat engedélyezték, így tilos lett abortusz.

A Planned Parenthood azonnal több frontos támadást indított a tiltás feloldásáért. Különbuszokkal ingyen szállították a szomszédos államokba azokat a kismamákat, akik már a várandósságnak abban a fázisában voltak, hogy nem lehetett halogatni a magzatelhajtást. Eközben a Planned Parenthood vezetősége a politikusoknál lobbizott, a vállalat teljes jogi gárdája pedig azon dolgozott, hogyan lehetne áthidalni a tiltást.

Ha ez így megy tovább, hamarosan oda juthatunk, hogy az emberi magzatokat abortuszra tenyésztik. Az antibébi tabletták helyett máris mintha inkább az abortuszt favorizálnák Amerikában. Dr. Stanley Plotkin, neves amerikai kutatóorvos, számos vakcinagyártó vállalat tanácsadója pedig egy interjúban megerősítette, előfordult, hogy börtönbe került nők, mentálisan sérült édesanyák, vagy éppen gyarmatokon sínylődő nők magzatain végeztek különféle oltóanyag kísérleteket.

Míg a náci koncentrációs táborokban szappant, lámpaernyőt készítettek a meggyilkolt emberekből, napjainkban kozmetikai termékeket állítanak elő, élelmiszeripari adalékanyagokat gyártanak megölt magzatokból. Miközben a progresszív posztmodern liberalizmus jeles hangadói az egyiket a világ legsötétebb korszakaként emlegetik, addig a másikra alkotmányos emberi jogként tekintenek.

Pedig a kettő között lényegét tekintve semmi különbség. Az egyik alapját egy aljas és elmebeteg ideológia, a másikat a hideg és kegyetlen anyagi érdek, az embertelen profitéhség vezérli. Van különbség? Az áldozatok szempontjából semmi és az elkövetők is ugyanolyan hidegvérű és kegyetlen gazemberek.

(2020. 05. 08.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/94525/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?