Szabadon engednek egy pedofilt, mert már nőnek vallja magát

Az Iowai Főügyészség szerint így már nem jelent veszélyt a társadalomra.

Hurrá! Liberális jogvédők ezreinek szemébe csalhat örömkönnyeket a kirekesztően szűk nemi sztereotípiák és a megkülönböztető korlátok közé szorított szabadság ellen szóló csodálatos emberi jogi döntés.

Az amerikai Iowa Állam Főügyészi Hivatalának minden mozzanatában előremutató és bátor lépésével a progresszív demokrácia nyert újabb csatát a női princípiumok és patriarchátusnak nevezett globális társadalmi betegség ellen, amelyek a világ valamennyi közösségét sújtják.

A jelenleg 23 éves Joseph Matthew Smith-t pedofília vádjában találták bűnösnek. 2014 óta van börtönben, ám minden bizonnyal teljesen ártatlanul. Iowa innen messze van, de ha egy kicsit utánanéznénk az ügynek, valószínűleg kiderülne, hogy a galamblelkű férfit koholt vádak alapján, igaztalanul ítélték el és zárták börtönbe.

Egykori szexpartnerei, akik közül a legfiatalabb egy, a legidősebb tizenhárom éves volt, minden bizonnyal csak bosszúból vádolták meg szexuális zaklatással, mert a férfi szakítani akart velük.

A vádlott nyilván hiába bizonygatta a bíróság előtt, hogy fiatal szexuális partnerei, minden esetben beleegyeztek a kapcsolatba. Sőt, valójában ők környékezték meg a férfit, aki sokáig vonakodott az aktusoktól, ám az olykor a fizikai fenyegetésig eljutó állandó zaklatások nyomán végül mégis kénytelen volt beadni a derekát.

Joseph Matthew Smith-be aztán a Buena Vista Megyei Börtön rácsai mögött - állítólag egy elejtett szappanért lehajolva - hasított bele a felismerés, hogy valójában egy férfi testbe zárt nő. Ezt rögtön jelezte a fegyintézet illetékeseinek is és 2017 óta nem-átalakító műtétet megelőző hormonterápiás eljáráson vesz részt.

Az igazságszolgáltatáson esett hatalmas csorbát azonban csak most köszörülte ki valamelyest Iowa Állam Főügyészi Hivatala. A nevét időközben Josie Smith-re változtató, ma már ifjú hölgyet ugyanis végre szabadon akarják engedni. A Főügyészség úgy látja, nőként már nem jelent veszélyt a társadalomra.

Fantasztikus! A társadalmi nemek tudományának fasiszta bírálói most végre elgondolkodhatnak, mert egy újabb fontos béklyótól szabadult meg a korlátlan szabadságra szomjazó modern ember.

Persze innen is van még hova fejlődni és a liberális értelmiségnek teljes joggal van némi hiányérzete a döntés kapcsán. Elégedett talán akkor lehetne, ha egyfajta társadalmi reszocializációs terápiaként 1-3 éves gyermekek felügyeletét bízta volna rá a főügyészség.

Úgy legalább - míg tudósaink lehetővé teszik számára, hogy saját magát megtermékenyítve gyermeket szüljön magának - pótanyaként teljesedhetne ki női élete. Mindezt természetesen a felnőtt férfiakkal létesített szexuális kapcsolatról álmodozó, egy és tizenhárom év közötti gyermekek millióinak boldogságára.

(2020. 02. 05.)

1
https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/89992/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-07 14:01:25
Na, ott se a szomszéd a hülye, az egyszer biztos !!!! Menthetetlenül folyik, sőt árad a liberális mocsok az egész világon !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?