Ferenc pápa megütött egy nőt, majd a nők elleni erőszakról prédikált (video)

Nem ezt hívják úgy, hogy bort iszik és vizet prédikál? December 31-én egy, a túláradó szeretettől fellelkesült női hívő kezére csapott Ferenc pápa Rómában, majd másnap, újévi üzenetében arról beszélt, hogy a nők elleni erőszak felér egy istenkáromlással.

Ahogy a posztmodern liberalizmus kiszolgálói közül ma már senki nem titkolja, hogy a nemzetállamok kölcsönösen előnyös együttműködésére épülő társadalmai helyett egy interkontinentális világállamban látják a jövőt, úgy a polkorr pápa is rendre leteszi a globalista hűségesküt.

Nem csinál titkot belőle, hogy támogatja ennek eszközeit, az illegális bevándorlást, azokat teszi felelőssé a klímaválságért, akik a legkevésbé tehetnek róla, nyitott az egyház évezredes szabályainak felrúgására és persze a tradicionális nemi szerepek sincsenek igazán az ínyére.

A Krisztusi szeretet jegyében, a kölcsönös felebaráti szeretet helyett, a teljes önfeladásra buzdít. Ehhez a szentírás szavait nem ritkán kiforgatva, szövegkörnyezetéből kiragadva prédikál, gyakran új értelmet adva a Bibliában több ezer éve leírtaknak. Az egymilliárdnyi katolikus hívő többsége pedig gondolkodás nélkül elfogadja a Szent Péter utódjaként megválasztott egyházfő szavait.

Olykor azért a pápai fehér lepel alól egy-egy pillanatra félreérthetetlenül kivillan az ördög, aki a hívek felé áldás helyett ütésre emeli a kezét. Másnap - miután az egész világot bejárták a képsorok - persze nyilvánosan bocsánatot kért Ferenc pápa. Kérdés, mit kezd ezzel a hölgy, aki talán egész életében arra a pillanatra várt, hogy találkozhasson a Szentatyával, esetleg meg is áldja őt, ám ehelyett megütötte?

A progresszív média rögtön azzal csitította a kedélyeket, hogy ő is csak ember, neki is vannak rossz pillanatai, őt is ki lehet hozni a sodrából, sőt minden bizonnyal a nő volt a hibás, aki erőszakosan viselkedett vele.

Vajon II. János Pál hányszor került hasonló helyzetbe a hívek túláradó szeretete miatt? Ha valakit, hát őt rajongásig szerették a katolikusok. Előfordult vele egyszer is, hogy ilyen módon kezelje a felé irányuló szeretetet? Ő inkább az a fajta pápa volt, aki még az életére törő bérgyilkost is meglátogatta és magához ölelte a börtönben. Egy árnyalatnyi különbség van a kettő között. Az egyik Szent Péter trónjának birtokosa volt, a másik csak bitorlója.

Mennyivel elegánsabb lett volna, ha lágyan kezet csókol a nőnek és továbblép. Róla azonban tudjuk, hogy inkább lábfetisiszta. Leggyakrabban illegális bevándorlók, börtönben ülő gyilkosok és muszlim vezetők alsó végtagjait szokta az ajkaival illetni.

Ha szeretnénk valamit kérni az újesztendőtől, hát legyen az, hogy a 2020-as évben minél több katolikus hívőnél nyerjenek újra értelmet a Jézus által meggyógyított ember szavai János Evangéliumából (9:25): "Noha vak voltam, most látok."

(2020. 01. 01.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/88313/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?