Egy brit NGO megtalálta a migránsok által elkövetett nemi erőszak ellenszerét

Kitalálod, mire való ez a furcsa formájú műanyag eszköz?

Aki először lát ilyesmit, annak talán a századik tippje is olyan messze van a megoldástól, mint Budapest Leszbosztól. Nem is csoda, ép elmével nehéz elképzelni, hogy efféle úri huncutságra bármelyik nőnek is szüksége lehet. Ez ugyanis nem más, mint egy nők számára készült pisitölcsér, amellyel a hölgyek állva is el tudják végezni a kis dolgukat.

Egészen eddig én is azt hittem, hogy - talán bizonyos ritka egészségügyi okokat leszámítva - ez csupán a szélsőséges feminizmus egyik kézzel fogható tünete, ám a migrációs válság most úgy tűnik, igazolta széleskörű létjogosultságát.

Az egyik brit nem kormányzati szervezet (NGO), négyszáz darab ilyen pisitölcsérrel sietett a görögországi Leszboszon rekedt migráns nők segítségére. Az ott található befogadó állomáson ugyanis a nők éjszaka már nem mernek kilépni a szeparált sátraikból, mert rendszeresen zaklatják, megerőszakolják őket férfi sorstársaik. Emiatt sötétedés után még WC-re is félnek elmenni.

Aggodalomra azonban semmi ok, máris itt van egy, az emberi jogok védelmére felesküdött NGO a megoldással és átvágja a gordiuszi csomót: nem az erőszakoskodókat kell megfékezni, inkább a nőknek kell lehetővé tenni, hogy a sátraikban is pisilhessenek.

És ezek a civilek nem mellesleg azon dolgoznak, hogy biztonságban Európába juttassák azokat a fékevesztett férfiakat, akik még a sajátjaikra is főként szexuális segédeszközként tekintenek, és akkor erőszakolják meg őket, amikor csak tudják.

Közben meg furcsa paradoxon, hogy épp a nemi egyenjogúságért küzdő femenisták szabadítják rá az európai nőkre azokat, akik szemében legfeljebb fele annyit ér egy nő, mint egy férfi. Ahogy költői az is, hogy épp a nők egymás közti szerelmének irodalmi bölcsőjén, Leszbosz szigetén nyert értelmet ez a feminista találmány, a női pisitölcsér.

Amely egyébként nálunk is megvásárolható, potom 8.500 forint az ára. A forgalmazó azzal hirdeti, "lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy diszkréten tudjanak állva pisilni." Az USA-ban állítólag már minden magára valami adó nőnek van egy ilyen a táskájában a púder, meg a szemceruza mellett.

Nálunk a Pesti Est volt az előfutár

Sokan talán már nem emlékeznek rá, és még többen valószínűleg nem is tudják, hogy a „pisitölcsér” nálunk már befutott egy fura karriert. A rendszerváltoztatás után a posztmodern liberalizmussal együtt az országba ömlő szélsőséges feminizmus egyik beteg tünete volt az ezredforduló környékén, hogy a fővárosi felkapottabb szórakozóhelyek, mozik, egyes színházak mellékhelységeinek szemetes kosarai tele voltak elázott, összecsavart Pesti Estekkel.

Sokáig nem értettem, hogy kerülnek ezek oda, míg egy kellemesen bódult éjszakán kijózanító módon szembesültem a válasszal. A férfi WC-ben a mellettem lévő piszoárhoz lépett egy hölgy, majd magától értetődő természetességgel és nagy rutinnal húzta le a sliccét, ahogy a fiúk szokták, oda tartotta az összecsavart újságot és azon át belevizelt a piszoárba.

A döbbenetből felocsúdva még rákérdeztem, hogy miért nem jó neki, a női wc, mire indulatosan annyit felelt: „Nehogy azt higgyétek, hogy csak ti hu..ozhattok állva”. Majd beleszívott egy nagyot a füves cigarettájába, az arcomba fújta, majd önelégülten kiment az ajtón.

A gender és a kender. A végletekig liberalizálódott haladó gondolkodás tökéletes szimbólumai. A posztmodern liberalisták beszédes jelképei, amelyek azt sugallják: fordulj ki magadból, szabadulj meg attól, aki vagy, dobj el magadtól mindent, ami azzá tesz, ami vagy: az identitásod, a gyökereid, a szíved, az eszed és légy magadtól is szabad és független.

Ezzel még nem is lenne baj, megszabadíthatnának már végre minket maguktól. Csakhogy ezek önmagukkal együtt, minket és az egész nyugati civilizációt is ezüsttálcán kínálják fel, mint főfogást a globalizmus oltárán.

Lehet erőlködni, de jelzem, nem fog sikerülni, mert ezt a baklövést nem először kísérlik meg az elmúlt évezredek során és a történelem megint ismételni fogja önmagát.

Aki pedig azt hiszi, hogy a pisitölcsér majd megoldja a nemi erőszak problémáját Leszboszon, az vigyázzon, mert a keze belelóg a bilibe.

(2019. 11. 16.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/86084/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?