Gyermekmentes övezet: "A halálnál is rosszabb szülőnek lenni"

"Azt tudod, hány halott gyerek kell egy villanykörte kicseréléséhez? Amennyiről eléred."

Ép elmével felfoghatatlan, hogy felnőtt emberek ehhez hasonló "poénokon" a térdüket csapkodva röhögjenek. Az egész emberi evolúció egyik legsötétebb online zsákutcájában, azonban ez még az enyhébbek közé tartozik. Jóérzésű embert viszont már a csoport neve is végtelenül elszomorít: `Gyermekmentes övezet`.

A Facebook talán legembertelenebb, legvisszataszítóbb és legaberráltabb magyar nyelvű közösségét a gyermekek gyűlölete sodorta és tartja össze. Tizenötezren vannak, többségében frusztrált és lelki sérült emberek, akik valódi szeretetet aligha kaptak és akiknél az életük során elszenvedett vélt vagy valós sérelmek láthatóan komoly pszichés betegséggé súlyosodtak.

"A mák és a gyerek között annyi a különbség, hogy a mák nem sír, ha ledarálod"

Feketehumornak álcázott színtiszta embergyűlöletük nem egyszerűen emberi méltóságot sért, de olykor súrolja a büntető törvénykönyv tényállásait is. Degenerált vakgyűlöletük tárgyai az ártatlan gyermekek, a csecsemőktől, a totyogókon és a kisiskolásokon át egészen a kiskamaszokig. Csak azért gyűlölik őket, mert a világon vannak, "mert valaki a világra sz.rta őket."

Néhány poszt és főleg hozzászólás elolvasása után minden jóérzésű embernek könny szökik a szemébe. Nem úgy nekik. Közös ellenségeik, a gyermekek gyalázása olyan szoros kapocs köztük, hogy ma már minden megyében külön zárt csoportjuk is van a Facebookon. Ezek saját bevallásuk szerint "dühöngőként szolgálnak, ahol levezethetik a gyermekek puszta létezése miatt bennük felgyülemlett feszültséget."

Olvasva a mérhetetlen sok gyűlölködést, az emberben önkéntelenül is felötlik, hogy ezeknél a kegyetlen élőlényeknél a gyermekellenesség éppen egy generációt késett. Ha az édesanyjuk és az édesapjuk gondolkodik így, most nincs ilyen csoport.

Gyerekzsivaj helyett inkább a halál csöndje

Csakhogy az ő szüleik annak idején nyilván nagyon boldogok voltak, amikor a létező legcsodálatosabb ajándékot kapták az élettől, egy gyermeket. Emiatt vajon a saját édesanyjukra és édesapjukra is neheztelnek? Őket is gyűlölik, mert életet adtak nekik és felnevelték őket?

Ugyan már, az se érdekli őket, hogy gyermekként maguk is ugyanazt az életet élték, ami miatt szó szerint a halálukat kívánják a mai gyerekeknek: bekakiltak, bepisiltek, sírtak, sokba kerültek, huszonnégy órás felügyeletet igényeltek és gyerekzsivaj vette őket körül.

Vajon undorral nézik saját magukat, ha kezükbe kerül róluk egy gyermekkori fotó? Ugyan, dehogy. Ők már megszülettek és felnőttek, nekik ez járt. Kit érdekel, hogy annak idején ők kit zavartak a sírásukkal? A mai gyerekek viszont kussoljanak, ha a sivár kis életük apartmanjának ablaka alatti játszótéren fogócskáznának, mert nem tudják nézni a Szolgálólány meséjét.

Ahogy a magukat a tolerancia főpapjainak tartó mai liberálisoknál általában, úgy az oldalon posztolók megnyilvánulásaiban sem fedezhető fel a megértés, az elfogadás a másik irányában. Még nyomokban sem. Sőt, akad köztük, aki büszkén újságolja, hogy a minap egy "sokpurdés autót" megelőzve foglalta el az utolsó családoknak kijelölt parkolót valamelyik plázánál.

Persze az ösztöneiket ők sem tudják elfojtani. Annyi emberi ugyanis még maradt bennük, hogy igényük van szeretet adni. Ezt azonban - ahogy lebráliséknál szokás - gyerekek helyett kizárólag kisállatok kaphatják. Egyikük büszkén posztolta, hogy a "Vidd magaddal a gyereked a munkába" napon a kecskéjével ment be dolgozni.

Felnőttbarát liberális világ

Nehogy azt higgye bárki, hogy itt néhány ezer emberről van szó. Egyre több magyarországi szálloda, étterem honlapján olvasni, hogy "a hotel kizárólag 12 éven felüli vendégeket fogad, így biztosítva a pihentető kikapcsolódást és a zavartalan csendet felnőtt vendégei számára."

A gyerekgyűlölet eufemisztikus, vagy politikailag korrekt megnevezése lett a felnőttbarát. Nálunk is gombamód szaporodnak az úgynevezett felnőttbarát hotelek, éttermek, ahová csak 12, vagy 14 éven felüliek tehetik be a lábukat. És nem az ő érdekükben, mint mondjuk egy dohányboltnál, vagy egy korhatáros filmnél, hanem azért, hogy ne zavarják a felnőtteket.

De még erre is rátesz egy lapáttal Budapesten a Cat Café nevű vendéglátóhely, ahol szívesebben látják a macskákat, mint a gyerekeket. A házirend szerint hétvégenként a nyolc év alatti gyermekek nem tehetik be a lábukat a kávézóba az ott tartózkodó macskák nyugalma érdekében!

Az öngyilkos kór

Gondolhatnánk, hogy már közel a vég és ez valószínűleg az utolsó felvonás. Megérkeztek a saját magukat vígan és dalolva felszámoló társadalom mintapolgárai, akik fel sem fogják, ha a gyerekeket diszkriminálják, a saját jövőjükre tesznek pontot.

De az is lehet, hogy nagyon is felfogják, csak nem érdekli őket. Élj a mának, vagy ahogy ma mondják, YOLO (You Only Live Once), azaz csak egyszer élsz. Ha így van, akkor a posztmodern liberális eszmerendszer tűpontosan megtervezett és kivitelezett véglényei ők. A közösséget mindenben saját magának alárendelő és az önzésében kiteljesedő progresszív individuum sikertermékei.

Joggal merül fel még a kérdés, hogy a Facebook vajon miért nem lép fel és tiltja be az oldalt gyűlöletbeszéd okán? A válasz egyszerű, mert ott csak azt a beszédet tiltják, amit ők gyűlölnek. A liberális szemléletű oldal számára ebben sajnos nincs semmi kivetnivaló.

Nekünk viszont szerencsénk van ezekkel súlyosan sérült emberekkel. Ez a betegség ugyanis önmagát gyógyítja: ők egész biztosan nem fognak szaporodni.

(2019. 10. 21.)

(Fotó: https://www.facebook.com/Gyermekmentes.Ovezet/)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/84820/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?