Kitiltották a fehéreket egy skót antirasszista konferenciáról

Újabb szintet lépett a járványként terjedő "fehér bőrszín-allergia" a túlfejlett nyugaton. Szeptember 28-án az Edinburgh-i Egyetem "Ellenállni a fehérségnek" címmel antirasszista(!) konferenciának adott otthont, ahol a fehéreknek egész egyszerűen megtiltották, hogy kérdéseket tegyenek fel az előadóknak.

Sőt, az egy napos konferencia területén úgynevezett "biztonságos helyeket" jelöltek ki, ahová fehéreknek tilos volt a belépés. A szervezők ezeket a "biztonságos helyeket" azoknak a színesbőrű résztvevőknek szánták, akik "túlságosan kényelmetlenül érzik magukat" ha sok fehér ember van körülöttük.

A progresszivitásában is úttörő antirasszista konferenciát egy "színesbőrű queer, meleg és transz emberekből" álló szivárvány szervezet rendezte, amelyet - micsoda véletlen - ugyanúgy hívnak, mint a konferenciát: "Ellenállni a fehérségnek". Küldetésükről honlapjukon azt írják: "Számunkra a fehérekkel szembeni ellenállás azt jelenti, hogy küzdünk a fehérek normái és értékei ellen, amelyek minden létezésükben a színesbőrűek ellen hatnak."

Fehérnek lenni bűn

Bármennyire is rasszistának tűnik, hogy egy antirasszista konferenciáról kitiltják az egyik emberi rasszt, a látszat természetesen csal. Liberális értelmezésben szó sincs kirekesztésről. Sőt, ez maga a helyrebillent faji egyensúly, az emberi jogok virágba borult nirvánája. Az antirasszizmus ugyanis a politikai korrektség szótárában kizárólag a "felsőbbrendűség érzésétől túlfűtött" fehérbőrű ember ellen irányul.

Gondoljunk csak bele egy pillanatra, milyen következményei lennének, ha valaki "Ellenállni a feketeségnek" címmel és ugyanezekkel a szabályokkal akarna antirasszista konferenciát rendezni? Már az ötlet szikrája lángba borítaná a "független és objektív" online sajtó szervertermeit.

Nincs az az egyetem, amelyik otthont adna egy ilyen fasiszta kongresszusnak. A szervezőit azonnal kirúgnák az iskolából, a munkahelyükről, sőt "civil jogvédők" még egy jó kis büntetőpert is a nyakukba akasztanának és kétlem, hogy letöltendő börtön nélkül megúsznák az illetők.

Most viszont cinkos módon hallgat szinte mindenki. Se egy civil szervezet, se egy NGO, se egy fehérek szavazataival megválasztott politikus, se egy harcos polgárjog-védő szervezet nem kelt ki a valódi fasizmus előszobájába lépett és a fehéreket bőrük színe miatt szegregáló konferencia ellen.

Régi komcsi trükk köszön vissza ebben a gyakorlatban: vádold azzal az ellenfeled, amit te teszel vele. Nyugaton a fehér férfi ma már az önzés, a kirekesztés szimbóluma, a rasszizmus szinonimája és a posztmodern liberális társadalmak már csak egy lépésre vannak attól, hogy bűn legyen fehérbőrűnek születni.

Csak egy példa: ha egy elmebeteg fehér férfi valahol a világban nekiáll embereket mészárolni, akkor minden nemzetközi hírügynökség kiemeli, hogy fehér férfi volt az elkövető. Ha rasszista okok vezérlik, ezt külön kihangsúlyozzák. Amikor ugyanezt egy színesbőrű férfi teszi, az elkövető bőrszínét akkurátusan elhallgatják. Ez a kettős mérce is része a kollektív fehér bűntudat-keltésnek, amelynek meg is van az eredménye.

Amerikai demokrata politikusok után nemrég például a híres és sokak által tisztelt színművész Rosanna Arquette is nyilvánosan kért bocsánatot, mert fehérnek született.

Világcégek társadalmi kampányai sugallják, reklámokból, popsztároktól, mozifilmekből, modern mesékből köszön vissza nap, mint nap az általánosító üzenet: a fehér férfi soviniszta, a fehér szülő nem törődő és a fehér fiúk már gyerekként is agresszívak.

Önmagukat haladónak nevező gondolkodók vajon miért tartják kirekesztőnek a gyalogátkelőhely fehér csíkjait, vagy a késsel-villával étkezést? Miért van az, hogy egy üres A4-es laptól is sikító frászt kapnak és azonnal fehér felsőbbrendűséget vizionálnak? Mert a fehér ember nemzetállamok polgáraiként képzeli el a jövőjét, nem pedig egy interkontinentális világállam kiszolgáltatott rabszolgájaként.

Ez az oka, hogy lassan a fehérbőrűek lesznek minden baj forrása és ezért látni azt, hogy mára egyértelmű a liberális törekvés: a fehérek ne is szaporodjanak. Vajon miért a demográfiai válsággal küszködő Európában, Amerikában és nem a túlszaporodó Afrikában propagálják, hogy legyen vény nélkül elérhető és minden sarki kocsmában kapható a fogamzásgátló, az esemény utáni tabletta? Mert az a cél az, hogy a fehérek gyerekei meg se foganjanak soha.

Ha mégis megfogant az a gyermek, el kell vetetni, mert - most ez a legújabb - CO2-t bocsát ki, vagyis szennyezi a környezetet. A cél, hogy a tizenévesek akár a szüleik tudta nélkül az internetről szabadon rendelhessenek abortusz tablettát, vagy bemehessenek egy erre szakosodott klinikára.

Ha mégis megszületik az a gyermek, egzisztenciálisan kell ellehetetleníteni a szüleit, hogy a többinek eszébe se jusson gyereket vállalni. Egy liberális francia politikus nemrég felvetette, hogy adóval kellene súlytani azokat a "felelőtlen" tősgyökeres gall szülőket, akik több gyermeket merészelnek vállalni. Persze ez nem vonatkozna a bevándorló hátterű polgárokra.

Aztán, ha végül valahogy mégis felnő az a fehér gyerek, akkor - egyebek mellett - megfelelő iskolai neveléssel tesznek róla, hogy legyen lelkiismeret-furdalása, szégyellje magát és mardossa a bűntudat csak azért, mert fehérnek született. Ha még ráadásul férfi is, majd az önmagából kifordult feminizmus tesz róla, hogy eszébe se jusson férfiként viselkedni, mert az sérti a női egyenjogúságot. A metoo mozgalom pedig még erre is rátett egy lapáttal. Most már ott tartunk, hogy az udvarlás, vagy egy elejtett bók is szexuális zaklatásnak számít.

De akkor mi legyen vele, ha már itt rontja a klímát? Hát, legyen pánszexuális, queer, transzi, meleg, vagy bármelyik identitás a kibővített gendertárban. Ezért kell propagálni és példakánt elé állítani az önmagától szaporodásra képtelen párkapcsolatokat.

Progresszívia leendő mintapolgárai az éghajlatváltozást k(l)imaxoló vegán, feminista, traveszti zombik lesznek, akik e-sportot néznek, e-számokat esznek, e-kapcsolataik vannak, míg végül szépen e-ltűnnek a Föld színéről is. Vagyunk viszont még páran, akik nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy ez az utópisztikus rémálom valóra váljon.

Bár, ha jobban belegondolok, még a mai libsiknek is vannak dolgaik, amiket én sem tartok ördögtől valónak. Ott vannak például a szélsőséges állatvédő aktivisták, akik éttermekben rontanak rá a félig sült sztéket békésen fogyasztó vendégekre. Velük részben egyetértek, az állatokat én is nagyon szeretem. A csirkét például mustárral.

(2019. 10. 04.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/84255/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?