Magyarul is nézhető a világsikerű abortuszellenes mozifilm, az `Unplanned`

Megindító, elszomorító, szívfacsaró, mégis végtelenül felemelő. Az `Unplanned` annak ellenére lett a magzati élet védelméért folyó küzdelem dicső himnusza, hogy hatalmas liberális ellenszélben született. A progresszívek már az elkészítésének ötletétől, vagyis a fogantatásától kezdve próbálták abortálni, ám hála Istennek végül megszületett és azóta rengeteg magzat életét mentette meg azzal, hogy megtekintése után abortuszon gondolkodó édesanyák tucatjai döntöttek úgy, inkább megszülik a gyermeküket. A filmhez mostantól a magyar felirat is elérhető a világhálón.

"A fő termékünk az abortusz"

Az `Unplanned` forgatókönyve Abby Johnson azonos című önéletrajzi könyvén alapul. A fiatal amerikai lány az egyetemen került kapcsolatba a világ abortusziparának vezető vállalatával, a Planned Parenthood nevű halálgyárral, ahol a "fő termék az abortusz", amely olyan jól jövedelmez, hogy időnként - mintha csak egy autógyár lenne - "meg kell duplázni a termelést".

Ennek a nőgyógyászati klinikának álcázott nemzetközi terrorszervezetnek korábban már szenteltem egy bejegyzést, ezért róluk most csak annyit, hogy a világ 189 országában jelen vannak és az Antarktiszt kivéve minden földrészen gyilkolják a magzatokat.

Abby Johnson önkéntesként került a Planned Parenthoodhoz, majd gyorsan lépdelt felfelé a ranglétrán, egészen addig, míg kinevezték az egyik texas-i klinika igazgatójának. Nyolc  éven át volt a vállalatnál, ezalatt 22 ezer abortuszt végeztek el azon a klinikán, ahol dolgozott, de ő maga egyetlen ilyen beavatkozást sem látott.

Egészen az utolsó munkanapjáig, amikor behívták, hogy asszisztáljon egy magzatelhajtás során. Az ott látottak annyira megviselték, hogy azonnal felmondott és azóta az abortuszellenes mozgalom egyik vezető személyisége lett az USA-ban.

Az ő életén keresztül kaphatunk bepillantást az abortuszipar embertelen és kegyetlen világába, amelynek vannak gonosz kiagyalói, szívtelen végrehajtói, buta bűnrészesei és sok millió áldozata.

A film egyik erőssége, hogy magát az abortuszt bemutató képsorokon sem válik öncélúvá  a "vérengzés". Éppen annyit látni, amennyit feltétlenül kell. Legyen szó akár a műtéti, akár a kémiai, vagyis tablettával végzett abortuszról és azok következményeiről. Ennek ellenére az ember ilyenkor inkább elfordítja a fejét és könnyes szemmel, remegő ajkakkal bámul maga elé a semmibe.

De ezzel semmi baj. Sőt akkor jó, ha közben patakzik a könny, mert a könnycsepp most az élet vize. Ahol könnybe lábad a szem a film közben, ott talán nem ereszt gyökeret a gyilkos ideológia, és legyen szó édesanyáról vagy édesapáról, egyikük sem akarja majd a kényelmének oltárán feláldozni a saját gyermekét.

És ha megnézted a filmet, rohanj oda és öleld meg a szüleidet, ha teheted, mert nekik köszönheted az életed. De még azelőtt szaladj át a gyermekedhez és szorítsd magadhoz, hogy érezzétek egymás szívének dobbanását.

És végül mondj el egy fohászt azért a sok millió ártatlan áldozatért, akiknek soha nem lehetett születésnapjuk, mert a jó Isten segítségére is szükség lesz ahhoz, hogy az abortusz, ez a gyilkos kórság, amelynek a halálozási rátája száz százalék, minél előbb végleg eltűnjön a Föld színéről.

(2019. 08. 31.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/83060/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?