A transzneműség lesz az új anorexia?

Angliában idén ugrásszerűen megnőtt a nem-átalakító műtétre jelentkezők száma, derült ki egy friss jelentésből, amelyet a The Times tett közzé. Ami ennél is sokkal ijesztőbb, hogy a páciensek 54 százaléka 14 éves, vagy annál is fiatalabb. A legfiatalabb jelentkező, akit alávetettek a nem-átalakító eljárásnak, egy három éves kislány volt.

Az ugrásszerű növekedés a pubertáskorú gyermekeknél a legszembetűnőbb. A 13 éves páciensek száma 2019 januárja és áprilisa között 331 volt, ez 30 százalékkal több, mint a tavalyi év hasonló időszakában. A 14 éves korú jelentkezők száma 511-re nőtt, de a 11 évesek száma is 28 százalékkal emelkedett.

Minden korcsoportot összevetve az idei év első négy hónapjában összesen 2364 nem-átalakító beavatkozást kezdtek meg az erre szakosodott londoni klinikán. Az ilyen beavatkozásra jelentkezők háromnegyede (1741) nő volt.

Mint a pestis, úgy terjednek a posztliberalizmus mérgező ideológiái, köztük a transzneműség. Főleg, ha nyugatra megy az ember, lépten-nyomon ebbe botlik. A világszerte népszerű termékek gyártói, kedvelt szolgáltatások előállítói, felkapott művészek, zenészek, filmesek tesznek hitet - egyebek mellett - a genderizmus mellett. Naná, ha nem tennék, hirtelen jelentkezne valaki a metoo mozgalom jegyében, hogy időszámításunk előtt az illető félreérthetetlenül rákacsintott, netán utána is füttyentett, amivel az egész hátralévő életét tönkretette.

Ma már a gyerekek kedvelt mesehősei sem az életre nevelnek, hanem "érzékenyítenek". Miközben régi nagy kedvenceket nem lehet sehol látni. Annak idején mindenki nagy kedvence volt a Tom és Jerry. Évek óta nem vetítik a klasszikus epizódokat és fogadni mernék, hogy nem is fogják, csak az utángyártott PC-kompatibilis verziót. Ezt először az agresszivitása miatt támadták, majd azért, mert a házvezetőnőt szinesbőrűként ábrázolták benne.

Ilyen okból nem fogjuk soha újra tévében látni a klasszikus Dumbot sem, mert a fekete hollós jelenetet rasszistának bélyegezték. Gyorsan le is gyártottak egy ivartalanított példányt. A Kis hableány már túl szexista, most pedig épp az egyik régebbi Toy Story-ból vágtak ki egy jelenetet, mert túlságosan maszkulinra sikerült.

Minden azt sugallja a nőknek, hogy légy férfi, a férfiaknak, hogy légy nő. Erről szól az eldeformálódott feminizmus előretörése és a férfias viselkedés, a tesztoszteron tiltólistára kerülése.

Egy édesanya mesélte, hogy több év ott tartózkodás után néhány hete éppen azért költöztek haza Kanadából, mert elviselhetetlen lett a gendernevelés az óvodás és kisiskolás gyermekei számára.

Azt mondja, ha ott az oviban egy két-három éves kislány autót vesz a kezébe, hogy azzal játsszon, az óvónő megkérdezi tőle: "Nem akarsz fiú ruhát felvenni?" Ha igen a válasz, azonnal jeleznie kell az esetet az illetékes pszichológusnak, aki még körmönfontabban teszi fel neki a kérdést: "Neked jobban tetszik a kék ruha, mint a rózsaszín?" Ha igen a válasz, értesítik az illetékes orvost, aki potenciális transzgenderként javasolja a hormonterápia azonnali megkezdését. Ha a szülők esetleg ellenállnának, jön a gyámhatóság és végső esetben kiemeli a családból a gyermeket.

Nem, ez nem az Orwell-féle 1984 folytatása. Ez 2019 és a kegyetlen valóság. Ha moziban látnám, ott is napokig kísértene a borzongató történet, csakhogy ez ma már mindennapos eset a haladó, progresszív nyugaton.

A csapda ott van, hogy a nem-átalakításon átesett nők nem válnak férfivá, sem a férfiak nővé. A férfiakból az átalakítás után legfeljebb feminizált fiúk, a nőkből, maszkulin lányok lesznek.

A Dr. Paul McHugh, a Johns Hopkins Orvosi Egyetem pszichiátria professzora által vezetett tanulmányt biztos nem dugják a páciensek és szüleik orra alá, amely szerint a műtéten átesett transzgenderek között sokkolóan magas a megkísérelt öngyilkosságok száma. A felmérés szerint a beavatkozáson átesettek között minden korcsoportban húszszor(!) nagyobb az öngyilkosságok száma, mint a műtéten át nem esettek között.

A tanulmány azt mutatja, hogy a nem-átalakító beavatkozás az esetek nagy részében még akkor sem sikeres, ha a műtét esztétikailag és funkcionálisan jól sikerült és még a közösség is maradéktalanul befogadja az illetőt.

A jó Isten senkit nem teremtett rossz testbe. Vannak pszichiátriai betegségek, amelyeket kezelni kell. Ilyen testképzavar például az anorexia, amely a fiatal lányok között néhány éve népbetegség volt.

De ilyen a transzneműség is, amely sajnos egyre nagyobb méreteket ölt. A megoldás itt a hormon-túladagolás, meg a műtét helyett szintén a pszichiáter.

Más kérdés, hogy azokhoz is elmeorvos kéne, akik ezt a mérgező áltudományt ránk akarják erőltetni, vagy a három éves gyereküket nem-átalakító kezelésre küldik. És persze nem utolsó sorban azoknak is kijár a diliflepni, akik ilyen beavatkozásokat gyerekeken elvégeznek.

(2019. 07. 05.)
(Fotó: Getty)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/75573/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?