Alabamában szabadulásuk előtt kasztrálni fogják a pedofilokat

Hurrá! Éljen! Bravó! Alabama csatlakozott ahhoz a további hat bátor amerikai államhoz, amelyek végre megfelelő fegyverrel veszik fel a harcot a legundorítóbb bűnözők ellen. Üröm az ürömben, hogy a törvényben szereplő kémiai kasztrálás valójában azt jelenti, az elkövetőnek libidó-csökkentő gyógyszereket kell szedni mindaddig, míg a bíró szükségesnek látja. Utána azonban a hatása megszűnik.

Az irány viszont kitűnő. Régi vesszőparipám, hogy a jogerősen elítélt, pláne visszaeső pedofilok esetében az egyetlen célravezető büntetőjogi szankció, ha elveszik tőlük az elkövetés "eszközét", vagyis a szexuális késztetést.

A szabad világot szabadosságba fullasztani kívánó posztmodern liberalizmus képviselői viszont majd nyilván kárognak a kegyetlen és embertelen jogszabály miatt és a gyerekek helyett megint bántalmazóik mellé állnak, mondván a kémiai kasztrálás sérti az emberi jogokat.

Hát, persze, hiszen szerintük egy gyermeknek semmihez sincs joga, legfőképp az élethez nincs. Először is meg sem kéne fogannia. Ezért van, hogy a hagyományos nő-férfi kapcsolat ab ovo avitt, elavult, hiszen gyerek születhet belőle. Ha mégis megfogan az a gyermek, azonnal abortáljuk. Ha nem megy azonnal abortusztablettával, akár a kilencedik hónapban, öt perccel megszületése előtt is "elvetethetjük". Ha mégis megszületne, akkor degradáljuk szexuális segédeszközzé.

Nem túlzás, itt tartanak egyesek. Degeneráltak persze mindig is voltak köztünk, csak most sajnos hatalom is van a kezükben.

Liberálisok a liberósok ellen

A legliberálisabb demokráciákban már csupán egy lépésre vagyunk attól, hogy a gyermekekkel történő szexuális kapcsolatot bizonyos esetekben legalizálják. A kulcsfogalom, a közös beleegyezés. De vajon hogyan tud egy 14 éves koráig cselekvőképtelen kiskorú, mondjuk egy fél éves csecsemő beleegyezni abba, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele egy felnőtt? Itt a kulcsmondat, a ráutaló magatartás. "Olyan vágyakozó volt a tekintete" - és ennyi épp elég is.

Az alkotmányos alapjogok kiforgatásával, a jogrendszer alapelveivel való visszaéléssel és hazug érvekkel alátámasztott jogszabályokkal egyre embertelenebb elvek válnak gyakorlattá. Ez a kórként terjedő szemlélet már nem magát az embert tiszteli, hanem azt, hogy az embernek bármihez joga van.

Most ott tartunk, hogy a felfújható guminők mintájára, felfújható gumigyerekeket forgalmaznának szexuális segédeszköz gyanánt. A csecsemőtől, a kamaszig tartó méretekben. Az ötletgazdák egyebek mellett arra hivatkoznak, hogy a pedofil így majd nem akar valódi gyerekkel együtt lenni és neki se kell lemondania kínzó vágyairól. Csakhogy ez már a gyermekbordély előszobája.

Mindez kisállatokkal már évek óta működik. A liberális állatvédelméről hírhedt Dániában olyan bordélyházak várják a vendégeket, ahol kutyákkal, hattyúval, vagy kecskével élhetnek házaséletet. Nyilván ez is a közös beleegyezés, meg a ráutaló magatartás jegyében.

És a vendégek özönlenek Hollandiából, Skandináviából, Németországból és még ki tudja honnan. A felajzott kuncsaft besétál az állatbordélyba, kiválasztja, hogy pudlit akar, vagy palota pincsit. Kifizeti a kétszáz dollárt és elvonulnak szobára. Hazafele meg persze megáll tüntetni egyet az állatok jogaiért, akiket cirkuszokban kínoznak.

A pedofília, mint a kereszténység elleni harc elleni eszköze

Hogy mindez gyermekváltozatban még várat magára, annak egyetlen oka van: egyelőre több hasznot hajt számukra a pedofília tiltása. Ezzel ugyanis hatalmas lyukakat tudnak ütni a kereszténység még álló utolsó bástyáin. Fényesen bizonyítja ezt mindaz, ami most Lengyelországban történik.

Lengyel barátainknál hatalmas botrányt okozott egy titkban rögzített felvételekből összeállított dokufilm, amelyben pedofil papokat szembesítenek a tetteikkel, egykori áldozataikkal. Valószínűleg ennek hatására Pünkösdhétfőn már leszúrtak egy lengyel papot, aki csak a gyors beavatkozásnak köszönhetően maradt életben.

Milyen érdekes, ha Németországban az illegális bevándorlók érkezése után sok száz százalékkal nő a bűnözés, akkor azok elszigetelt esetek. Ha viszont sajnálatos módon akad néhány pap, akik gyerekeket molesztálnak, akkor az egész kereszténység fertőzött és pusztulnia kell.

Hiába bizonyítja számos felmérés, hogy a papságon belül arányaiban egyáltalán nem nagyobb a pedofilok száma, mint mondjuk a pedagógusok között. Nem beszélve arról a ma is virágzó és Európában is terjedő ősi muszlim tradícióról, hogy a muzulmánok gyermekeket vesznek el feleségül. Csakhogy ők nem állnak a világot egyesíteni akaró erők útjában, a kereszténység viszont igen.

Hála Istennek, még van remény. Alabama és a többi amerikai állam reményt ad, hogy a pedofilok elnyerik megérdemelt büntetésüket, legyenek akár papok, vagy zöldpárti politikusok. És amíg vannak igaz keresztények, addig él a remény, hogy nem lesz legalizálva a létező legaljasabb bűncselekmények egyike.

(2019. 06. 11.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/74289/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?