Szavazz Te is kereszttel a keresztény Európáért!

A választáson érvényesen szavazni a megfelelő helyre rajzolt két egymást metsző vonallal lehet. Ennek számunkra legszebb formája a kereszt. Szavazzunk, hát `x` helyett kereszttel és álljunk ki mindazért, amiért az elmúlt ezer esztendőben milliók adták életüket, a keresztény magyar hazáért és a keresztény Európa jövőjéért.

Sokan, sok helyen elmondták az elmúlt hetekben, sorsdöntő lehet a most következő Európai Uniós választás. Talán nincs is, aki ne látná, mi folyik Nyugat-Európában.

A választóik véleményét gyakran semmibe vevő kamikaze kormányok sorra hozzák a saját nemzetük polgárainak akaratával szöges ellentétben álló döntéseket, miközben az európaiak érdekeit képviselő politikusokat fasisztának bélyegzik.

Az Unió dróton rángatott bürokratái számára ma már kimondott cél Európa bevándorlókontinenssé alakítása, a földrész etnikai összetételének gyökeres megváltoztatása. Az őslakosok helyett bevándorlókból álló, a keresztény helyett muszlim többségű lakosság a kitűzött cél.

Mert a keresztény európai polgárok nemzetállamok szövetségében, azaz az eredeti Európai Unióban képzelik el a jövőjüket. Míg vezetőik, az Unió bürokratái és a posztliberálisok föderációt, Európai Egyesült Államokat akarnak, amelyhez kapóra jött az iszlám, mivel a muszlimok szintén egyetlen kalifátusban akarják egyesíteni Európát, és a világot.

Így lett eszköz a kezükben az iszlám, a migráció, az európai középosztály lezüllesztése, az abortusz és az eutanázia propagálása, a szaporodásra képtelen együttélési formák népszerűsítése, a családtámogatási rendszerek megszűntetése és még hosszasan sorolhatnánk.

Már nincs sok időnk, hogy megállítsuk az vesztébe rohanó Európa expresszt. Vasárnap mindenkinek, Neked is el kell menned voksolni, ha nem akarsz kisebbségbe zsugorodni a saját hazádban.

Öt évre választunk vezetőket Európának. Ha most rosszul döntünk, ennyi idő elég lehet ahhoz, hogy az itt lévők mellé érkező újabb milliók választójogot kapva - a megfélemlített és félrevezetett európaiakkal együtt - 2024-ben már olyan erőt képviseljenek, hogy végleg keresztet vethetünk a keresztény Európára. Talán ez az utolsó lehetőség!

Induljon hát a kereszteshadjárat a szavazófülkékben. Állítsuk fel keresztek millióit a szavazólapokon szerte Európában és védjük meg a szeretet kétezer éves vallására épülő kultúránkat. Szavazzunk kereszttel a keresztény Európa védelmében! Hajrá Magyarország! Hajrá Európa!

(2019. május 24.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/73458/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?