Ne hagyjuk elkvtótavetyélni Magyarországot!

2018. április 8-án a magyar országgyűlési választásokat megnyerték az illegális bevándorlást támogató erők. Ennek hírére a migránsokat segítő civil szervezetek azonnal "útnak indították" a balkáni útvonalon rekedt több tízezer migránst Magyarország irányába.


A déli határkerítésnél feltorlódott hatalmas tömeg előtt az új kormány - humanitárius okokra hivatkozva - kinyitotta a kaput. Migránsok tízezrei árasztották el Magyarországot. A határon működő tranzitzónákat bezárták, helyettük az illegális bevándorlókat a szerte az országban újra megnyitott befogadó állomásokra helyezik, ahonnan szabadon ki-bejárhatnak.


Ők azonban Nyugat-Európába akarnak jutni. Csakhogy az Ausztria keleti határai felé tartó hatalmas tömeget látva az osztrák kormány - az Európai Unió bürokratáinak hallgatólagos jóváhagyásával - egyetlen éjszaka alatt felhúzta a teljes magyar-osztrák határszakaszon a kerítést, amelynek az alapjait már 2016-ban lefektették.


Több ezer illegális bevándorló rekedt az országban. Budapest és a nyugati országrész nagyobb településeinek köztereire, vasútállomásaira beköltöztek az itt ragadtak.


Az M1-es autópálya hegyeshalmi határátkelőnél található szakaszán úrrá lett a káosz. A magyar Calais-nak nevezett szakaszon a migránsok az Ausztriába tartó kamionokra, teherautókra akarnak felkapaszkodni. Közben újabb és újabb illegális bevándorlók érkeznek délről, a nyitott kapun keresztül.


A kormány a helyzet anyagi kezelésére hivatkozva - egyebek mellett - megszűntette a családi adókedvezményt és felfüggesztette a CSOK valamennyi formájának folyósítását. Később bevezetik a több kulcsos személyi jövedelemadót, amellyel a munkavállalók kilencven százaléka rosszabbul jár.


Új környezetvédelmi adót vetettek ki a klímaváltozás elleni harcra hivatkozva, de a bevételt az illegális bevándorlók ellátására fordítják. Közben a közművek, így a gáz és a villany lakossági ára is jelentősen emelkedett...


Nagy vonalakban ez a rémálom lenne a valóság ma Magyarországon, ha egy évvel ezelőtt az illegális bevándorlást támogató erők jutottak volna kormányra.


Amikor az ellenzéki politikusok azzal kampányolnak, hogy itt nincs egyetlen migráns sem, az a bevándorlás ellenes magyar nemzeti kormánynak és persze annak a több ezer rendőrnek köszönhető, akik a nap huszonnégy órájában védik az ország határát. Olyankor napokig távol a családjuktól.


A veszély azonban továbbra is nagy, mert az országra nehezedő nyomás nem csökken. És nemcsak délről, hanem nyugatról is. Az Európai Unió bevándorlást támogató vezetői, a hatalmas anyagi háttérrel rendelkező civilek és most már az ENSZ is nyíltan Magyarországot támadja bevándorlás politikája miatt.


Hosszasan lehetne sorolni azokat a hazánk ellen tett politikai, gazdasági, kulturális lépéseket, kisebb-nagyobb sikerrel véghezvitt beavatkozási kísérleteket, amelyek a jelenlegi kormány megdöntését célozzák.
Már ott tartunk, hogy elkeseredettségükben nyíltan a kormányfő halálát kívánják egyes magas beosztású vezetők. Az emberi jogokért aggódó civilek vajon felemelték ez ellen a hangjukat? Vagy hallotta őket valaki mondjuk a magyar kisebbségeket sújtó ukrán nyelvtörvény, esetleg a szlovák Himnusztörvény miatt tiltakozni?


Május 26-án újra választás lesz. És megint a lét a tét. A migrációt emberi alapjognak tekintő uniós vezetők most megint a kötelező és állandó kvóta alapján történő elosztással próbálkoznak, amely a nemzetek Európája ellen kotyvasztott méreginjekció. Nem véletlen, hogy ennyire ragaszkodnak hozzá.


Mindezt annak ellenére, hogy ma már mindenki számára a napnál is világosabb, a tömeges és illegális bevándorlásnak kitett országokban rögtön két alapvető dolog lesz sokkal kevesebb és sokkal drágább mindenki számára: a szabadság és a biztonság.


Ez egyirányú út. Ha rossz döntést hozunk május 26-án, nincs visszaút. Ne hagyjuk elkvótavetyélni Magyarországot!

(2019. 05. 19.)

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/73084/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?