Eurovízió: Tragikus jövőkép Európáról

Melegek, travik, leszbik, transzok és valahány identitás a gendertárban. A Pride mozgalom végleg kisajátította magának a hetvenes években még az Abbának világhírt hozó dalversenyt. A képernyőn tort ül az abnormalitás. Premier plánban csókolózó férfiak, csúnyán elhízott félmeztelen hölgyek és nőként viselkedő fiúcskák mérgezik tévénézők millióit szerte az öreg kontinensen. A kérdés csak az, mit keresünk mi ott?
Régen az ilyet polgárpukkasztásnak hívták, ma érzékenyítés a neve. És a "Kolbász" névre hallgató, nőnek öltözött szakállas osztrák férfi győzelme óta mindenki előtt nyilvánvaló, itt nem a zene számít. A győzelem azé, aki leginkább célba tudja juttatni az üzenetet: Világ degeneráltjai egyesüljetek!
Mert már nem egyszerűen arról szól ez a mindent elsöprő propaganda, hogy vállald fel a másságod. Az üzenet, hogy légy te is más! És aki nincs velünk, az ellenünk. Aki hetero, az konzervatív. Aki konzervatív, az ragaszkodik a gyökereihez. Aki ragaszkodik a gyökereihez, az kirekesztő. Aki kirekesztő, az fasiszta. Ilyen egyszerű a képlet.
És ez a meleglobbi már a legfiatalabbakat akarja megfertőzni azzal, hogy főműsoridőben tolja a képükbe ezt a világot. Meg persze azzal, hogy már a hollywoodi mesefilmekben is megjelentek a homoszexuális karakterek. Hol van már az én fiatalságom, amikor az izomkolosszus főhős volt a példakép, aki egyedül szállt szembe a gonosszal és győzte le a rosszfiúkat? Ma már a rosszfiúk a jó fiúk és fordítva.
Gyanítom, nem kell sokáig várni egy meleg Rambo remake-re, vagy arra, hogy egy transzi Schwarzi öltse magára a Terminátor jelmezét, aki a fasiszta heterokra fog vadászni a múltban.
Úgy tűnik, a nyugati ember meghúzta a saját fejéhez emelt pisztolyon a ravaszt, de a kirobbanó lövedék még nem érte el a halántékot. Ebben a pillanatban vagyunk. A mi dolgunk, hogy a május végi EU-választáson gellert kapjon a golyó és észhez térjünk abból a rémálomból, amit ez a dalfesztivál vízionál Európára.
2019. 05. 15.
https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/72938/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?