Női ruhába bújt szakállas férfi volt a Bécsi Operabál díszvendége

A HIV pozitív és persze meleg Conchita Wurst éppen ráillik a nemek (és nemzetek) közötti határok elmosásán dolgozó beteg elmék szivárványos lobogójára. És ezzel a degenerált eszmével ma már a legrégebbi tradíciókat is igyekeznek beszennyezni: Miss Wurst 2019-ben a 142 éves Bécsi Operabál díszvendége volt.

Míg a prominens bálozók egy része egymást félrelökve igyekezett közös fotóra kerülni vele, addig a többiek szemlesütve asszisztáltak a bálteremben mélyen dekoltált estélyiben kolbászoló, szakállas nőnek látszó férfi főszerepléséhez.

Egyre többek számára nyilvánvaló, hogy evolúciós zsákutcába tereli a nyugati embert ez a szörnyű szabadosság. Hát persze, hiszen ez is a cél, mert "a fehér bőrszín kiváltság, nem jár mindenkinek". Ez az üzenete annak a tervnek, melynek kiagyalói és végrehajtatói igyekeznek Nyugat-Európát átalakítani a ráeresztett népvándorlással, a fasisztának hazudott hazaszeretettel, az elsorvasztott önfenntartási ösztönnel és persze a deviáns, természetellenes magatartás ünneplésével.

Wurst pedig ehhez egy látványos célszerszám, akinek dicsőítésében az önfeladásig toleránssá korcsosult nyugati civilizáció a saját kiteljesedését hallucinálja. Miss Kolbász pedig élvezi a neki járó ünneplést, hisz nem kisebb dolgot tett, mint szembeszállt a természet törvényeivel, hogy önmaga lehessen. És el is hiszi, hogy ez sikerült neki. Nyilván azt gondolja magáról, hogy ő a nyílt társadalom bátor hőse, pedig valójában csak egy ostoba bábja, akit - ha már nincs rá szüksége - úgy fog kiköpni, mint egy rágógumit.

Egyelőre azonban töretlen a "sikere" azóta, hogy szakállas nőnek öltözve 2014-ben megnyerte a deviancia melegágyává degradálódott Eurovíziós Dalfesztivált. Miss. Wurst azonban a vergődő nyugati civilizáció tökéletes szimbóluma. Féktelen tömjénezése arculcsapása mindannak az értéknek, amely az emberiséget az elmúlt évezredekben oda emelte, ahová jutott.

Őt persze mindez hidegen hagyja, bár még valószínűbb, hogy az egészet fel se fogja, hisz csupán egy kesztyűsbáb a nagy játékos kisujján, ezért olybá tűnik, Kolbász úrhölgy jócskán híján van a sütnivalónak.

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/69847/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?