Elleni szeretne a Kutyapárt győri királynője?

Lassan fel sem tűnik, annyira mindennapos dolog, hogy a haladó nyugat már szinte csak azt értékeli, aki más. Aki a saját neméhez vonzódik, aki fűzfának, vagy éppen tehénnek képzeli magát. Manapság ezek kerülnek a liberális tévék, rádiók főműsoraiba, az internetes portálok és persze a nemzetközi magazinok címoldalaira.

Ilyen az ELLE magazin, amely magyar nyelven is régóta elérhető az újságárusoknál. Eddig valahogy sikerült elkerülnünk egymást, most viszont kezembe vettem a legújabb számot, de csak a borítóig jutottam, ahol a címlaplány büszkén hirdeti magáról: "Nő vagyok. Transznemű. És végre önmagam."

A Kétfarkú Kutyapárt most még egyet csavart rajta és a valódi nőket gúnyoló borítóból, egy kismamákat, anyákat megalázó címlapot faragtak.

A magyar viccpárt úgy gondolta, egy nagy K még hiányzik a címlapról, majd odatették a győri képviselőjelölt-jelöltjük fotóját és így lett belőle: ELLEK. A borítón olvasható szalagcímekről aztán kiderül, a kormány családvédelmi akciótervéből űznek gúnyt. A covergirl Regináról például azt olvasni: "ebben a hónapban 6 gyereket szült, ÁFA-t sem kell fizetnie!".

Az ifjú hölgy egyébként 2018-ban az egyik győri választási körzetben szeretett volna a Kutyapárt országgyűlési képviselőjelöltje lenni, de nem sikerült összegyűjteni az ötszáz támogató ajánlást. Ezzel együtt kifejezetten vicces, sőt már-már szellemes volt az angol királynőtől átvett és korrigált szlogenje: "Dog save the Queen!"

Ez viszont ordenáré lett. Még akkor is, ha az ELLEK címlapja nem annyira a kormány családvédelmi akciótervének a karikatúrája lett, sokkal inkább a társadalmat mérgező, a degeneráltságot, az abnormalitást ünneplő és ezzal a valódi nőiességet megalázó magaziné, amelyben természetesen az anyaság, mint női szerep még csak nyomokban sem fedezhető fel.

Nehéz ugyanakkor nem észrevenni, hogy a magyar viccpárt szinte kizárólag a polgári jobboldalon viccelődik. Persze gondolhatná az ember, hogy ők vannak kormányon, ki máson gúnyolódjanak, mint rajtuk és a szavazóikon?

Csakhogy nem árt óvatosnak lenni. 2018 nyarán még azzal a viccesnek szánt kampányszöveggel gyűjtöttek tanszereket a rászorulóknak, hogy "a te szíved is összeszorul, ha azt hallod, hogy nincs minden iskolatáskában Biblia és focilabda?"

2019 telén viszont már az iszlámról, annak törvényeiről, a muzulmán szokásokról szerveznek előadássorozatot Budapesten és Győrben is. Ezt azonban teljesen komolyan, mert odáig persze nem merészkednek, hogy ezzel viccelődjenek.

Egyre jobban kilóg a lóláb és egyre nyilvánvalóbb, hogy a magyar viccpárt kutyabőrbe bújt farkas.
A vicceskedés cukormáz (volt) csupán, mögötte ugyanaz a liberális föderatív politikai irányvonal hízódik, amely ellenséget lát a nemzeti családpolitikában, a határvédelemben, a hazafiságban. Jó, ha ezzel azért mindenki tisztában van, a többit meg hiszi a píszí (PC).

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/68977/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?