Az Önkéntes Emberi Kihalásért Mozgalom aktivistája a szüleit perli, mert életet adtak neki

Már ilyen is van: Önkéntes Emberi Kihalásért Mozgalom (whemt.org). Ez a mára nemzetközivé dagadt szervezet azzal céllal jött létre, hogy az emberiség kipusztítsa saját magát. Úgy tűnik, nem elég nekik az önpusztítás egyébként is gyors üteme.

De vajon mi jöhet ki abból, ha a csapat összedugja a fejét? Most végre ez is kiderült:

Egyik tagjuk, egy 27 éves indiai férfi a minap beperelte a saját szüleit, mert azok a beleegyezése nélkül adtak neki életet! A férfi - saját állítása szerint - jól él és remek a viszonya a szüleivel, mégis bíróság elé citálja őket, mert nem kértek tőle engedélyt magzat korában, hogy megszülethessen.

Ez most vicc, vagy mi az ördög? Az ember ép ésszel fel sem tudja fogni, akkora blődség az egész. Még akkor se, ha jól tudjuk, egyre tébolyultabb világunkban ami tegnap még vicc volt, ma már "alkotmányos alapjog".

Igazából nem is az a fő baj, hogy vannak szerencsétlenek, akiket ennyire beteg gondolatok kergetnek, mert retardáltak mindig is voltak. A nagyobb gond az, hogy ezeket a világsajtó azonnal felkapja és piedesztálra emeli, követendő példaként emlegeti.

Az eset ráadásul összekacsint a New York államban minap elfogadott abortusztörvénnyel, amely minden korábbi korlátozást eltörölve lehetővé teszi, hogy a szülés pillanatáig akár egy teljesen egészséges gyermeket is meg lehet gyilkolni.

A posztliberális progresszív degeneráció naponta ül tort a józan ész felett. És ma már egyeseknél az ösztönt is felülírja a mérgezett elme. A hagyományos értékekre épült világ felkeveredett, a legalja van felül.

Miközben a világ nagyobb része egyre kevésbé hiszi el, hogy mi folyik körülötte, addig egy kisebbség a kezében lévő eszközökkel - mint a média, a kultúra, a civilek és persze mérhetetlen mennyiségű pénz - a saját degenerált nézeteit akarja ráerőszakolni a többségre. Már az emberölést is alapjognak hazudva.

Mindezt azért, mert minden, ami konzervatív érték, újtában áll a mestertervnek, amely már mindenki előtt jól ismert: rövid távon az Európai Egyesült Államok, hosszú távon pedig a nagy interkontinentális világállam, az Egyesült Föld (United Earth) létrehozása, hogy formálisan is egy kézben koncentrálódjon a bolygó feletti hatalom.

Ehhez pedig minden eszköz megengedett: a Nyugat-Európába és az USA-ba irányuló migráció erősítése, a világkalifátusra törő muzulmán vallás támogatása, közben az önálló nemzetekben gondolkodó kereszténység visszaszorítása, a nemzetek és persze a hagyományos családi modell elpusztítása.

Ezért kell pálcát törni mindenekelőtt a család felett: Ne házasodj! Ha mégis, vegyél el azonos neműt, vagy semleges neműt, vagy ágyneműt. A lényeg, hogy utódod ne legyen. Ha mégis, most már megölheted, bár egyelőre csak a progresszív New York államban.

És persze a családdal egyidőben indult nyílt támadás a családok családja, vagyis a nemzet ellen, amely elavult, sőt rasszista, xenofób maradvány. A sokszínű, befogadó, nyitott társadalom a célravezető. A határok tűnjenek el, mert az az igazi szabadság.

Csakhogy ez nem szabadság, hanem szabadosság. Hogy mi a kettő közti különbség? Az általános szabadság fenntartása érdekében bizonyos szabályokat be kell tartani, a szabadosság ezeket a szabályokat rúgja fel.

Másképp fogalmazva a szabadság: semmit olyat nem teszek, amit nem szeretném, ha velem tennének. A szabadosság ezzel szemben: mindnent megtehetek, amit nem tilos. És persze, hogy mi tilos, azt én határozom meg. Lassan semmi.

Mondhatnák sokan, hogy az Önkéntes Emberi Kihalásért Mozgalom tagjai kezdjék magukkal, de keresztényként az ember ilyet nem tesz. Inkább hálát ad a sorsának, hogy nálunk még a hagyományos házasságot ünneplik és a család szentsége mindennél fontosabb. Hogy meddig tudunk kitartani, az már más kérdés, de biztos, hogy ez főként rajtunk múlik. Nem lesz könnyű, de könnyen semmit nem adnak. Ma már azt sem, ami tegnap még természetes volt.

https://prizma.blogstar.hu/./pages/prizma/contents/blog/68571/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?